You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

A(z) shbeton.hu weboldalon található tartalom a Hettyei-Éptech Kft. szellemi tulajdona.

A Hettyei-Éptech Kft. fenntart minden, a(z) shbeton.hu weboldalon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A(z) shbeton.hu weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá a Hettyei-Éptech Kft. előzetes, írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan formában is.

A(z) shbeton.hu weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a shbeton.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a shbeton.hu–ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti.